Harness Buddy

Harness Buddy Jungle

Harness Buddy JungleIn de jungle zitten niet alleen maar enge en vieze beesten. Onze jungle Buddies zijn knuffelbaar en helpen je om je kinderen veilig te houden doordat elk dier voorzien is van het veilige riempje waarmee je je kindje in drukke omstandigheden bij je kunt houden. En dat is jouw kant van het verhaal als bezorgde ouder, de andere kant van de Harness Buddy is dat je kindje een favoriet dier om kan gespen wat tegelijk ook een opbergplaats is voor zijn of haar spulletjes.

Welke Jungle Harness Buddies zijn er?

De Harness Buddy rugzakjes uit de jungle reeks zijn verkrijgbaar als Aapje in 4 verschillende soorten (Chimpansee, Aapje bruin, Aapje Roze en Aapje bruin met wit gezicht). Daarnaast heb je natuurlijk de King of the Jungle, de Harness Buddy Leeuw, de Giraffe, de Tijger en de Beer die natuurlijk bij de knuffeltuigjes niet mag ontbreken.

Dus als je op een gemakkelijke manier je kind wil beschermen in drukke gelegenheden zonder dat je een gevecht aan moet gaan om je kind het tuigje aan te doen, dan is een harness buddy dé oplossing. Bezoek nu de online webshop en bestel jouw Harness Buddy.